Общи условия за ползване
Предлагаме Ви


 

За поръчки над 50 лева

 

 Следвайте ни във

 

Общи условия за ползване

Общи условия за ползване

1. Общи положения

1.1 Този сайт е собственост на Ултрамакс Бегс ЕООД, описано в Търовския регистър със ЕИК 203406927, седалище и адрес на управление: София, "Владайска" 35А, ет.1, ап.3, телефон: 0887895571, е-мейл: secondultrashop@gmail.com.

1.2 Регистрация
Може да пазарувате от нашия сайт като гост или като регистриран потребител. За да се регистрирате трябва да попълните формата за регистрация и да въведете име, е-мейл, адрес за доставка и актуален телефон. Тази информация ще се пази във вашия профил и ще бъде използвана при следващи поръчки.

1.3 Доставка и плащане
Закупените артикули могат да бъдат доставени от куриер на фирма Еконт до посочен от Вас адрес или до офис на фирма Еконт. Може да вземете поръчката си и директно от магазин ULTRA в София, ул. "Хан Крум" 20, до малките Пет кьошета, в рамките на работното време на магазина (11-19'30 под-съб, 12-17'30 неделя).
Заплащането става чрез наложен платеж при доставка на поръчката от куриер на фирма Еконт или техен офис. В наложения платеж е включена и цената за доставката. В магазин ULTRA може да платите в брой или през ПОС терминал.

1.4. Цени
Всички цени са в български лева с включен ДДС. Цената на артикулите в сайта са без включена цена за доставка.

1.5 Връщане на закупени артикули
Имате възможност да върнете закупените артикули в рамките на 10 работни дни от получаване на поръчката.
Условията за връщане са:
- дрехата да не е била носена, прана или третирана по какъвто и да било начин.
- да бъде с оригиналния етикет с кода и цената на дрехата
- разходите по връщането са за сметка на купувача
- сумата по върнатата поръчка ще възстановим в рамките на 1 работен ден от получаването ù при нас, с паричен превод чрез фирма Еконт.