Доставка и плащане
Предлагаме Ви


 

За поръчки над 50 лева

 

 Следвайте ни във

 

Доставка и плащане

Доставка.
Закупените артикули могат да бъдат доставени от куриер на фирма Еконт до посочен от Вас адрес или офис на фирмата доставчик. Тук можете да видите адресите на офисите на фирма Еконт в цялата страна, както и работното им време. При поръчка, направена до 13'00 часа, доставката ще се извърши в рамките на следващия работен ден. Известие за пратка ще получите от фирма Еконт като SMS на посочения от Вас телефон. Закупените от Вас артикули може да вземете директно от магазина ни в София, намиращ се на ул. "Хан Крум" 20, в близост до Малките пет кьошета, в рамките на работното време ( 11:00-19:30 пон-съб, 12:00-17:30 неделя). Поръчаните артикули ще бъдат пазени до 3 работни дни от датата на поръчката. Цената на доставка няма да бъде включена в цената на плащане.

Цената на доставката на поръчаните артикули е 3,90 лв. до офис на фирма Еконт и 6,90 лв. до личен или служебен адрес. При поръчка над 50 лева доставката е безплатна.

Плащане.
Плащането става при доставка, чрез наложен платеж, като в крайната цена е включена цената на доставката. При плащане в магазина можете да платите в брой или чрез ПОС терминал.